tiistai 10. heinäkuuta 2012

Porkkanalaatikko


Porkkanalaatikko syntyi helposti valmiista soseesta :)

Tarvitset:
500g porkkanasosetta
1dl puuroriisiä
3dl vettä
4dl kermaa
2-3rkl siirappia
suolaa
valkopippuria
muskottia

pintaan: korppujauhoja, voita

Laita riisit veteen kiehumaan. Kun vesi on imeytynyt, lisää kerma ja hauduta puuroksi miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Sekoita puuro ja muut ainekset porkkanasoseeseen, kaada vuokaan ja ripottele päälle korppujauhoja ja muutama voinokare. Paista 200 asteisessa uunissa n. 45min

Huom! Itselle tiedoksi. Laitoit vuonna 2011 2rkl siirappia, mutta todettiin Pertin kanssa, että tykätään makeammasta eli laita enemmän seuraavana vuonna :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti