tiistai 10. heinäkuuta 2012

Raikas sitruspasha



1 purkki maitorahkaa
1 purkki flora vanillaa
3 rkl sitruunamehua
3 rkl appelsiinimehua
2 rkl sitruunan raastettua kuorta
2 rkl appelsiinin raastettua kuorta

1rkl appelsiinimarmeladia
(½-1rkl sokeria, maun mukaan, ei pakollinen)
½-1 dl mantelirouhetta
rusinoita maun mukaan

Vatkaa flora vanilla vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka, sitruunan ja appelsiinin kuori ja mehu, marmeladi, mantelit ja rusinat. Valuta pashaa pashamuotissa tai esimerkiksi suodatinpussilla vuoratussa siivilässä yön yli. Pashan voi myös syödä ilman valutusta tai valuttaa vähemmän aikaa, ihan sen mukaan, miten kiinteää siitä haluaa. Mie jaksoin valuttaa vaan 6 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti