tiistai 10. heinäkuuta 2012

Täytetyt paprikat



Tarvitset
5-8 paprikaa (miula oli tosi isoja 5kpl, jos pienempiä niin täytettä riittää useammalle paprikalle)
2,5dl riisiä + vettä paketin keitto-ohjeen mukaan
400g fetaa/salaattijuustoa
1 punasipulia
100g kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa reilusti (melkeen koko puska)
mustapippuria
timjamia
minttua
sitruunamehua
oliiviöljyä pastamiseen

Keitä riisit pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko muut kasvikset, paitsi paprikat, ja freesaa niitä oliiviöljyssä pannulla hetki. Sekoita keitetty riisi, kasvikset ja murennettu fetajuusto. Mausta tuoreella, silputulla basilikalla, mintulla, mustapippurilla, timjamilla ja sitruunamehulla. Leikkaa paprikoista kannet pois, poista siemenet ja täytä riisiseoksella. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti