sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kesäkurpitsalasagne



 Aku tykkäsi tästä hurjasti :) Simppeliä arkiruokaa.

400g naudan paistijauhelihaa
iso kesäkurpitsa (noin 400g)
1 sipuli
450g raejuustoa (keso)
100g juustoraastetta
n. 6kpl lasagnelevyjä
öljyä paistamiseen
Mausteita: timjamia, mustapippuria, paprikajauhetta, suolaa

Leikkaa kesäkurpitsasta pitkiä suikaleita juustohöylän avulla. levitä suikaleet esim. leivinpaperille ja ripottele niiden päälle hieman suolaa. Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha öljyssä ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella. Lisää pannulle sipuli ja kuullota vielä hetki. Nosta pannu liedeltä. Pyyhi kesäkurpitsasiivujen pinnalta neste ja ylimääräinen suola. Lado laakean, neliskanttisen vuoan pohjalle lasagnelevyjä, päälle kesäkurpitsalevyjä, timjamia, raejuustoa ja jauhelijaa ja toista kerros. Ripottele pintaan vielä juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti