tiistai 1. tammikuuta 2013

Pulled pork burger



Nappasin reseptin à la gourmande -blogista, muuttelin sitä vaan vähän :) Tajuttoman hyvää!

n 2kg possun lapaa
suolaa ja pippuria

kastike:
1dl siirappia
1dl hunajaa
2dl fariinisokeria
2dl sweet chili-kastiketta
1dl riisiviinietikkaa
1dl soijakastiketta
2rkl inkivääriä hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna


Nosta liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Lämmitä uuni 150 asteeseen. Hiero lihan pintaan suolaa ja pippuria ja laita possu valurautapataan. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada puolet kastikkeesta pataan possun seuraksi. Kypsennä kannen alla noin 6 tuntia, kunnes liha irtoaa. Anna possun jäähtyä hieman ja revi se sitten haarukoita apuna käyttäen riekaleiksi. Jäähdytä paistoliemi ja kuori sen päältä rasva. Sekoita paistoliemi ja loput kastikkeessa ja keitä noin 5min, kunnes kastike hieman sakenee.

Tarjoa possu revittynä sämpylöiden välissä. Laita mukaan myös salaattia, tomaattia, juustoa ja kastiketta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti