maanantai 1. huhtikuuta 2013
Kylmäsavuhärkäsalaatti
Myö syötiin kylmäsavuhärkäsalaattia alkuruokana palmusunnuntaina. Tosi herkkua! Salaatti sopii hyvin myös lounaaksi :)
50g rucolaa
35g pinaattia
½ omena (kirpeä, esim. granny smith)
50g kylmäsavuhärkää (ohuen ohut)
1 pallo puhvelinmaitomozzarellaa
muutama basilikanlehti
krutongit:
35g ruisleipää
1rkl voita
1tl piparjuuritahnaa
½dl oliiviöljyä
2rkl vaaleaa balsamicoa
Valmista ensin krutongit. Pilko ruisleipä kuutioiksi. Sulata pannulla voi ja sekoita siihen piparjuuritahna. Paahda leipäpalasia pannulla hetki, varo polttamasta. Nosta lautaselle ja anna jäähtyä
Levitä rucola ja pinaatti laakealle vadille. Pilko omena ja ripottele salaattien päälle. Kieritä kylmäsavuhärästä ruusukkeita ja revi mozzarella pieniksi paloiksi. Laita vadille myös krutongit ja basilikanlehdet. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti