keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Blinipannari ja kasvistäyte



Blinipannarin resepti on napattu valion sivuilta. Toimii myös makeilla täytteillä

Blinipannari

7dl maitoa
1prk (120g) smetanaa
25g hiivaa
1½tl suolaa
2dl tattarijauhoja
2dl vehnäjauhoja
 3 munaa
3/4dl sulatettua voita

Lämmitä maito-smetanaseos mikrossa kädenlämpöiseksi. Liota sekaan hiiva ja vatkaa sitten joukkoon suola ja jauhot. Laita kulho lämpimään veteen, peitä leivinliinalla ja anna olla noin 30min tai kunnes taikina kuplii. Vatkaa sekaan munat ja sulatettu voi. Kaada uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa noin 25min.

Täyte

1 purkkia smetanaa
½ paprika
1 maustekurkkua
1 tomaatti
kourallinen persiljaa
1tl sinappia
1 tl hunajaa

Pilko paprika, maustekurkku ja tomaatti pieniksi kuutioiksi. Silppua persilja. Sekoita ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti