keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kardemummalla ja kanelilla maustettu valkosuklaapannacotta



Jouluinen pannacotta (6 annosta)

tarvitset:

3kpl liivatelehtiä
2dl maitoa
3dl kuohukermaa
100g valkosuklaata
2rkl sokeria
vaniljatanko
½tl jauhettua kardemummaa
½tl kanelia

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta maito ja kerma halkaistun vaniljatangon ja mausteiden kanssa. Poista tanko ja sekoita joukkoon suklaa ja sokeri niin, että suklaa sulaa tasaisesti. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita ne yhä lämpimään seokseen. Jaa seos tarjoiluastioihin ja ja anna hyytyä noin 4 tuntia.

Kastike on kaikessa yksinkertaisuudessaan kohmeisia karpaloita, sokeria ja pieni loraus karpalomehua :) Myös vadelmat sopivat hyvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti