Tuoreista tomaateista tehty kastike oli oikeen maukasta ja kylmäsavustettu tofu toi siihen lisää ruokasuutta. Kastikkeen voi tehdä myös ilman tofua tai korvata sen esimerkiksi soijarouheella.
Ohje on täysin vegaaninen :)
Tarvitset:
6 tomaattia (keskikokoisia)
1 isohko sipuli
3 valkosipulin kynttä
200g tomaattimurskaakasvisliemikuutio
nippu tuoretta basilikaa
1dl vettä
paketti kylmäsavustettua tofua
öljyä paistamiseen
mausteita: mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta
Kalttaa
tomaatit ja pilko ne pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli ja
valkosipulinkynnet hienoksi. Freesaa tomaatteja ja sipuleita kuumalla
pannulla tilkassa öljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja
silputulla tuoreella basilikall (jätä muutama lehti koristeluun). Lisää
joukkoon tomaattimurska, vesi ja kasvisliemikuutio ja anna hautua kannen
alla miedolla lämmöllä. Itse annoin kastikkeen porista noin tunnin.
Kuutioi tofu ja paista se pannulla.
Lisää tofukuutiot kastikkeen joukkoon, tarkista mausteet (ja lisää
niitä tarvittaessa) ja anna porista vielä hetki. Tarjoa kastike pastan
kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti