keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Marinoidut valkosipulinkynnet



Tarvitset:
400g kuorittuja valkosipulinkynsiä (neljä isohkoa valkosipulia)
2 tuoretta punaista chiliä hienonnettuna, ei siemeniä(en tiedä lajia, mutta niitä suht mietoja, mitä useimmiten kaupasta löytyy)
2dl vettä
1rkl suolaa
4rkl ruokosokeria
2dl oliiviöljyä
2dl punaviinietikkaa
2tl rosepippureita (kokonaisia)
2tl kuivattua rosmariinia

Laita kattilaan vesi, valkosipulinkynnet, suola ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin 5min. Nosta kattila liedeltä ja lisää muut aineet. Jaa valkosipulit purkkeihin (neljä pientä purkkia tulee tästä tai pari isoa) ja kaada liemi päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin pari päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti