sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Panna cotta


Panna cotta tuoreilla mansikoilla kruunasi synttäribrunssin :) Oikea klassikkojälkkäri, jonka voi tehdä jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottelemaan.

Tarvitset: (4 annosta)
4dl kuohukermaa
vaniljatanko
3rkl sokeria
2 liivatelehteä
tarjoiluun tuoreita mansikoita

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kaada kerma ja sokerit kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan kerman joukkoon, laita myös tanko mukaan. Keitä kermaa noin 10 minuuttia koko ajan sekoitellen. Ota kattila pois liedeltä ja poista vaniljatanko. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita liivatteet kerman joukkoon. Annostele laseihin tai jälkiruokakulhoihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Tarjoa tuoreiden mansikoiden kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti