keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Punainen linssipata



Tarvitset:

2dl punaisia linssejä
6dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 purkki (370g) valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä
1 isohko punasipuli
 tilkka öljyä
2 isoa porkkanaa
1 rkl punaista currytahnaa

mausteita: mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta

Kuori porkkanat ja viipaloi suht ohuiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuullota sipulit pannulla öljytilkassa. Laita kaikki ainekset pataan, sekoita ja kypsennä 175 asteisessa uunissa niin kauan, että porkkanat ovat kypsiä (tais mennä noin tunti). Tarjoa esimerkiksi tumman riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti