keskiviikko 11. heinäkuuta 2012
Punainen linssipata
Tarvitset:
2dl punaisia linssejä
6dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 purkki (370g) valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä
1 isohko punasipuli
tilkka öljyä
2 isoa porkkanaa
1 rkl punaista currytahnaa
mausteita: mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta
Kuori porkkanat ja viipaloi suht ohuiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuullota sipulit pannulla öljytilkassa. Laita kaikki ainekset pataan, sekoita ja kypsennä 175 asteisessa uunissa niin kauan, että porkkanat ovat kypsiä (tais mennä noin tunti). Tarjoa esimerkiksi tumman riisin kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti