tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tofu-pähkinämureke



Tämän murekkeen ohjeen nappasin hesarin sivuilta. Ei ollu mitenkään pahaa, muttei ihan miun makuunkaan, liian kuivaa. Pikkaisen muokkailemalla vois saada oikeen hyvää :) Plussaa siitä, että tämä oli tosi helppoa tehdä!

Mausteita muuttelin oman makuni mukaan kun kumina ja korianteri eivät ole mitään suosikkeja, laitoin siis basilikaa, mustapippuria ja paprikajauhetta.  Kaverina kermakastiketta ja lohkoperunoita


2 pkt tofua (540 g)
1 dl hasselpähkinärouhetta
1 dl mantelirouhetta
1/2 ruukkua persiljaa
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl soijakastiketta
1 tl kuivattua korianteria
1 tl juustokuminaa

Pilko tofu pieniksi paloiksi ja silppua persilja. Jauha kaikki ainekset tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

Painele ainekset uunivuokaan ja paista uunissa 170 asteessa noin yksi tunti. Voit halutessasi kuorruttaa murekkeen: levitä pintaan sinappia ja korppujauhoja ja paista 250 asteessa 10 minuuttia. Murekkeen voi valmistaa myös marinoidusta tofusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti