perjantai 10. elokuuta 2012

Hasselpähkinä-suklaacookiet


Ohjeella tulee noin 55 pientä keksiä :) Nää on mukavan pehmoisia, mutta samalla rapeita

tarvitset:
4,5dl Vehnäjauho
2 tl Leivinjauhe
1 dl Sokeri 
½tl Suola
1 dl Fariinisokeri
1 kpl Kananmuna
100 g Maitosuklaa
50 g Tumma suklaa (Marabou premium 86%)
50 g Hasselpähkinä
200 g Voi 
 
Hienonna suklaat ja hasselpähkinät rouheeksi. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi ja lisää joukkoon muna. Sekoita suola ja leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää voivaahtoon suklaa ja hasselpähkinärouheen kanssa. Sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikinasta pieniä palloja ja litistä niitä hieman. Paista 200 asteessa 7-10 minuuttia. Keksien tulisi jäädä vähän pehmeäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti