tiistai 25. syyskuuta 2012

Hapanleipäbruchetta tomaatilla ja avokadolla


Vegaanimenun alkupala, neljä annosta.

neljä viipaletta vaaleaa hapanleipää
noin 1 tl öliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi murskattuna

päällyste:
puolikas kypsä avokado
2 tomaattia
puolikkaan limen mehu
1tl oliiviöljyä
ripaukset mustapippuria ja suolaa

Valmista ensin päällyste. Kuutioi tomaatit ja avokado. Purista avokadokuutioiden päälle heti limen mehu, jotteivat ne ehdi tummua. Sekoita joukkoon oliiviöly, suola ja mustapippuria. Anna tekeytyä jääkaapissa puolisen tuntia.

Suihkuta tai sivele leipäviipaleiden pintaan oliiviöljyä. Hankaa leipien pintaan valkosipulimurskaa ja paista niitä grillivastuksella 115 asteisessa uunissa kunnes ne saavat hieman väriä. Tarjoile "salsan" kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti