tiistai 29. tammikuuta 2013

Pecanpähkinäbrowniet



Tarvitset:

300g tummaa suklaata
100g voita
3 munaa
1,5dl (ruoko)sokeria
1tl vaniljasokeria
3dl vehnäjauhoja
pieni ripaus suolaa
n. 50g pecan-pähkinöitä (rouhi hienoksi)
1dl kermaa

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää sokeri sulaan ja sekoita hyvin. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, vehnäjauhot, suola ja pähkinät ja lisää ne sitten suklaasulaan. Sekoita ja lisää lopuksi vielä kerma ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä se leivinpaperilla vuorattuun, suorakaiteen muotoiseen vuokaan (n. 25x30cm) ja paista 175 asteessa 20-25 minuuttia. Brownien kuuluu jäädä sisältä hieman raa'aksi. Tarjoa haaleana esimerkiksi kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti