sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Mustapekka-kasvispasta


Pastaa, kasviksia ja mustapekkajuustoa. Ei voi olla muu kun hyvää!

Tarvitset (6 annosta)

1 paprika
200g kesäkurpitsaaa
50g siitakesieniä (ei pakollinen, laitoin kun oli jääkaapissa)
200g parsakaalia
2 tomaattia
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1rkl oliiviöljyä
½tl suolaa (tai maun mukaan)
1 paketti mustapekkajuustoa
n. 400g pappardellepastaa (+vettä ja suolaa keitinveteen)
parmesaania tarjoiluun

Pilko paprikat, kesäkurpitsat, sienet, parsakaalit ja tomaatit sopiviksi suupaloiksi. Hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Laita pastavesi kiehumaan, suolaa hyvin. Veden tulisi maistua merivedeltä. Kun vesi kiehuu, laita sinne pastat ja keitä al denteksi (yleensä sopivaa tulee, kun keittää vähän vähemmän aikaa mitä paketin ohjeessa sanotaan). Valmista sillä välin kasviskastike: Kuumenna pannulla oliiviöljy ja lisää kastikkeet pannulle. Kuumenna, kunnes kasvikset ovat pehmenneet sopivan pehmeiksi, mutta yhä rouskuviksi. Mausta suolalla ja sulata joukkoon mustapekkajuusto. Siivilöi pastasta vesi pois ja sekoita siihen kastike. Tarjoile heti parmesaaniraasteen tai -lastujen kanssa.

1 kommentti:

  1. Paljon ihanan herkullisia reseptejä. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä meidän uudessa keittiössä ;)

    VastaaPoista