maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hedelmäpasha


 En niinkään välitä ihan perinteisestä pashasta, se on miun makuun vähän liian rasvasta ja raskasta. Mie valmistan pashan ilman voita, näin siitä tulee miun mielestä parempaa. Tänä vuonaa tälläinen hedelmäinen versio.

1 purkki kuohukermaa
1 purkki rahkaa
½ purkkia persikkaviipaleita mehussa (n. 125g ilman mehua)
½ tuore mango
1tl vaniljasokeria
0,5-1dl sokeria
n. 1dl mantelilastuja
n. ½ dl rusinoita
1tl raastettua sitruunan kuorta
2tl sitruunamehua
2tl appelsiinimehua

koristeluun mantelilastuja, hedelmiä

Pilko mango ja persikat pieniksi kuutioksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen kaikki muut ainekset. Valuta pasha esim. suodatinpussilla suojatussa kahvisuodattimessa (jos suodattimessa on tippalukko, teippaa se auki kuten mie tein) yön yli. Kumoa, koristele hedelmillä ja mantelilastuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti